Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Madrid NG

MADRID - NOVA GODINA

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i autonomne pokrajine Madrid. Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji. Madrid je kako od nacionalnog, tako i od internacionalnog značaja za trgovinu i finansije i politički je i kulturni centar Španije. Glavni grad je sedište španske uprave, pa osim kralja, u njemu žive katolički biskup i važni pripadnici vlade i vojske. Ovde je smešteno 6 univerziteta, razne visoke škole, mnoga pozorišta, muzeji i druge kulturne ustanove.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD - CIRIH - MADRID
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre poletanja kod šaltera broj 705. Poletanje aviona za Cirih u 09:25h (LX 1413). Dolazak u Cirih u 11:20h. Nastavak putovanja u 12:20h (LX 2026). Dolazak u Madrid u 14:40h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne.Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. Dan MADRID - SEGOVIA - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradić koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Noćenje.
3. Dan MADRID - TOLEDO - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak crkve sv.Tome i kuće - muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019 GODINE. Noćenje.
4. Dan MADRID
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
5.Dan MADRID - MINHEN - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Minhen u 07:25h (LH 1807). Dolazak u Minhen u 10.00h. Nastavak putovanja u 14:50h (LH1728). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla" u 16.20h. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI FIRST MINUTE DO 15.11.2018.
 29.12.2018. – 02.01.2019. Rafael Atocha 4*  445 € 425 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.

DOPLATE I POPUSTI:
• deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta,
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10 € popust,
• doplata za 1/1 sobu 175 €, (NA UPIT)

ARANŽMAN OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Cirih – Madrid – Frankfurt – Beograd (prevoznik Swissair/Lufthansa),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
• smeštaj u hotelu sa 4* Madridu na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama;
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge lokalnih vodiča,
• agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• aerodromske takse: 213 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
• fakultativne programe;
• međunarodno zdravstveno osiguranje
• individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Toledo, cena 69 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid -Toledo - Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 3 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome, sinagogu
• Segovia, cena 65 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid – Segovia – Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovi-i, ulaznicu za dvorac Alcazar

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:

 •  Hotel Rafael Atocha 4*
  • Lokacija: Hotel se nalazi na samo 3 km od centralnog gradskog trga Puerta del Sol, 500 m od železničke stanice Atocha i metro stanice Palos de la Frontera (treća metro stanica u odnosu na trg Puerta del Sol).
  • Sadržaj: Hotel pripada španskom lancu hotela RAFAELHOTELES i raspolaže sa ukupno 245 soba, Azafran restoranom, kafeterijom, besplatnim WiFi-om, malom fitness salom, parkingom, kongresnim salama i salama za proslave i bankete.
  • Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, mini barom, internet konekcijom, sefom (uz doplatu).
  • Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto)
  • Više informacija o hotelu na www.rafaelhoteles.com/en/hoteles/rafaelhoteles-atocha

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA :

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. godine,
 • Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),

NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Kalkulacija je rađena za najmanje 20 putnika.

Cenovnik br.2 od 02.11.2018.

.

Subagent je Calypso Tours International
- Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora Plana Tours, licenca OTP 506/2010

Logo (2)

logo