Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Berlin avionom NG

 BERLIN - NOVA GODINA

BERLIN - najveći i glavni grad Nemačke sa oko 3,5 miliona stanovnika. Pre Drugog svetskog rata imao je 4,3 miliona. Berlin je drugi najveći grad Evropske unije posle Londona. Od 1949. do 1990. bio je podeljen na Istočni Berlin i Zapadni Berlin. Smešten na rekama Špreji i Hafel na severoistoku Nemačke. Jedna je od 16 nemačkih država, i sa svih strana je okružen državom Brandenburg.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – BERLIN
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre poletanja kod šaltera 705. Poletanje aviona u 06:35h (JU350). Dolazak u Berlin u 08:30h. Panoramski obilazak Berlina: East side galerija - BERLINSKI ZID sa umetničkim delima, OstBanhof (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina) sedište - naselje nekadašnjeg istočnog Berlina, Aleksandrov Trg sa Televizijskim tornjem, najstariji deo Berlina - četvrt sv.Nikole, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, prelepa ulica UNTER den Linden, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – REICHSTAG, ulazimo u zapadni Berlin, glavna železnička stanica, zgrade nemačke vlade, Tiergarten, Postdamer Platz, Kunstforum - Berlinska filharmonija, nacionalna biblioteka, galerije modernih i starih majstora, Kudumm ulica (najlepša i najekskluzivnija u Berlinu), Čekpoint Čarli (nekadašnji najpoznatiji granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina), Leipziger Strasse, Gendarmenmarkt... Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.
2.dan BERLIN – POTSDAM – BERLIN
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni izlet u Potsdam, prestonice savezne države Brandenburg. Obilazak uz pratnju vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Frederiha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata)... Povratak u Berlin. Slobodno popodne. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019 GODINE. Noćenje.
3. dan BERLIN
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Mogućnost individualne posete "Ostrva muzeja", palate Šarlotenburg"... Noćenje.
4. dan BERLIN – TROPICAL ISLAND – BERLIN
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno odlazak na „Tropical island" – najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Noćenje.
5. dan BERLIN – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti . Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:45h (JU355). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla" u 22:30h. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI FIRST MINUTE DO 15.11.2018.
30.12.2018. – 03.01.2019. Leonardo Hotel Berlin City West 4* 459 € 439 €

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja

DOPLATE I POPUSTI:

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€-na upit,
 • treća odrasla osoba u 1/2 +1 sobi ima popust 10€-na upit,
 • doplata za 1/1 sobu 199€-na upit,

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Berlin – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • Smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • Agencijske usluge
 • Razgledanja i obilaske prema programu,
 • Usluge lokalnih vodiča,

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • aerodromske takse: 120 € (podložno promeni),
 • fakultativne programe,
 • međunarodno zdravstveno osiguranje

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Potsdam - 60€ - obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku;
 • Tropical Island - 105€ - obuhvata: autobuski prevoz I ulaznicu za Tropsko ostrvo
 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Berlinu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:

 • Leonardo Hotel Berlin City West 4* Lokacija: hotel se nalazi u četvrti Vilersdorf, na samo 5 minuta hoda od Ulice Kurfirštendam i železničke stanice Zoologišer Garten. Ispred samog objekta nalazi se stanica metroa Gincelštrase odakle se može brzo stidi do glavnih atrakcija poput Brandenburške kapije, Rajhstaga i Trga Pocdamer. Sadržaj: recepcija, restoran, bar, WiFi (uz doplatu). Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem, kupatilom sa fenom za kosu, SAT TV-om, sefom, WiFi-om (uz doplatu). Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto) Više informacija o hotelu https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotel-berlin-city-west

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA :

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.
 • Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),

NAPOMENA:

 • Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Minimum za realizaciju putovanja je 15 putnika.

Cenovnik br.3 od 02.11.2018.

Subagent je Calypso Tours International
- Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora Plana Tours, licenca OTP 506/2010

Logo (2)

logo