Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Rim NG

RIM - NOVA GODINA

RIM - glavni grad Italije i regiona Lacio, ali i najveći i najbrojniji grad u Italiji sa oko 2,7 miliona stanovnika. Prema legendi, grad su osnovali Romul i Rem 21. aprila 753. godine p.n.e. zbog čega sa pravom nosi ime VEČNI GRAD. Rim je kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, a stari deo Rima je pravi muzej na otvorenom u kome se nalaze ostaci drevnih zgrada, trijumfalni lukovi, trg sa fontanama, Koloseum - najćedi amfiteatar ikada izgrađen u Rimskom carstvu...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – RIM
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre poletanja kod šaltera broj 705. Poletanje aviona u 07:00h (JU 530). Dolazak na aerodrom „Leonardo Da Vinci" u 08:35h. Panoramski obilazak Rima: Trg Republike, Trg Barberini, Rimski forum, Koloseum, Trg Venecija... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Noćenje.
2. dan RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno pešačko razgledanje Rima: Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Navona... Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Odlazak metroom. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Individualni povratak u hotel. Slobodno popodne. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019 GODINE. Noćenje.
4. dan RIM – TIVOLI – RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d'Este – palate sa prelepim baštama. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan RIM – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 09:20h (JU 531). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla" u 10:55h. Kraj programa.

Termin putovanja Hotel Ukupna cena po osobi

30.12.2018.-03.01.2019.

SIGURAN POLAZAK

Hotel u centru grada 3*  439 €
Hotel u centra grada 4* 459 €

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bance Intesa na dan pladanja.

DOPLATE I POPUSTI:

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€(NA UPIT);
 • treća odrasla osoba u 1/2 +1 sobi ima popust 10€(NA UPIT);,
 • doplata za 1/1 sobu 120 €(NA UPIT);

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji relaciji Beograd – Rim – Beograd (prevoznik Air Serbia);,
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* u 1/2 ili 1/2+1 sobi na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • razgledanja i obilaske prema programu;
 • usluge lokalnih vodiča
 • agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • aerodromske takse: 133 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
 • gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujudi i okolinu) koja je stupila na snagu 01.01.2011. i to: za hotele sa 3* - 4€ dnevno po osobi, a za hotele sa 4* - 6€ dnevno po osobi (plada se na recepciji hotela);
 • fakultativne programe;
 • međunarodno zdravstveno osiguranje

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (DECA 2-12 GODINA OSTVARUJU POPUST):

 • Pešačko razgledanje - 20 € odrasli / 15 € deca, obuhvata: lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
 • Vatikan - 45 € odrasli / 35 € deca, obuhvata: prevoz do Vatikana metrom, ulaznicu za Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu, lokalnog vodiča na srpskom jeziku, slušalice;
 • Tivoli - 55 € odrasli / 40 € deca, obuhvata: autobuski prevoz na relaciji hotel – Tivoli – hotel, ulaznicu za kompleks (vrt i vila), lokalnog vodiča na srpskom jeziku;

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 12 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena. Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Rimu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:

 • Smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio 3*, Siracuza 3*, Floridia 3*, Archimede 4*, Noto 4*, Lux 4*...) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto).

Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA :

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. godine,
 • Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),

NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Kalkulacija je rađena za najmanje 12 putnika.

Cenovnik br. 4 od 07.12.2018.

Subagent je Calypso Tours International
- Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora Plana Tours, licenca OTP 506/2010

Logo (2)

logo