Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Pariz Uskrs

PARIZ 

PARIZ – „GRAD SVETLOSTI", najvedi i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu - Desnu obalu i južnu - Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposedeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre poletanja kod šaltera broj 705. Poletanje aviona u 06:40h (JU 310). Dolazak u Pariz u 09:15h. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam...Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
2. dan PARIZ –VERSAJ – PARIZ
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
3. dan PARIZ
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Noćenje.
4. dan PARIZ
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno: Vožnja brodom po Seni. Slobodno poslepodne. Noćenje.
5. dan PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 20:30h (JU 315). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla" u 22:50h. Kraj programa.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL  CENA ARANŽMANA
FIRST MINUTE DO 15.02.
USKRS: 26.04 - 30.04.2019. Ibis Paris la Defense
Centre 3*
565 € 545 €

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 80 € (NA UPIT);
 • doplata za 1/1 sobu 175 € (NA UPIT).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
 • razgledanja i obilaske prema programu,
 • usluge lokalnih vodiča,
 • agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • aerodromske takse: 144 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
 • fakultativne programe;
 • međunarodno zdravstveno osiguranje

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Vožnja brodom po Seni - 15 €.
 • Dvorac Versaj - 75 € - obuhvata: ulaznicu za dvorac VERSAJ, usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku, autobuski prevoz na relaciji Pariz – Versajski dvorac – Pariz;
 • Luvr - 45 € - obuhvata: ulaznicu za muzej i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku ( odlazak i povratak metroom) ;
 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

 • Ibis Paris la Defense Centre 3*

Lokacija: Hotel se nalazi u modernom delu Pariza – Defansu, na 180 m od stanice metroa Esplanade de La Defense (linija 1, koja povezuje La Defense, moderni poslovni deo grada, sa Trijumfalnom kapijom, Jelisejskim poljima i Luvrom. Od velikog šoping centra „Les 4 temps" je udaljen samo jednu stanicu metroa. Sadržaj hotela: Hotel pripada lancu hotela ibis i raspolaže sa ukupno 286 soba, restoranom, kafeterijom, kongresnim salama. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (isključivo za dete do 12 godina), opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, WiFi-om(uz doplatu).
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu na www.ibis.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.08.2019. godine;
 • platnim karticama (Dina,Master,Maestro,American Expres i Visa);

NAPOMENA
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 20 putnika.

Cenovnik br.1 od 10.01.2019.

 

Subagent je Calypso Tours International- Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora Plana Tours, licenca OTP 506/2010

LETO - EGIPAT - AVIONOM, ALL INCLUSIVE, VEĆ OD- 249€

Logo (2)

logo