Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Kefalonija

Kefalonija - ostrvo dramatične prirode, prekrasnih plaža i ponosnih domaćina. Iako je Kefalonija veća od ostalih Jonskih ostrva ima manje stanovnika. Usamljene šume, brda, jame i klanci njeno je divlje, pravo lice. Kefalonija tako preuzima zaklete ljubitelje Grčke koji će se pronaći u romantičnom razdoblju pre masovne turističke ekspanzije, kao ljubitelje prirodnih ljepota ili jednostavno mora i plaža. Mnogi kažu da tako kristalnu vodu i beli pesak kao što je na obali Kefalonije, teško možeš doživeti na nekom drugom mestu. Poznata je po velimom broju rajskih plaža. Najlepša plaža ostrva i istovremeno jedna od najlepših u Evropi je svakako Mirtos. Pogled na plažu sa visoke planine koja je okružuje čini se gotovo nestvaran. Snežno beli pesak, pomešan sa kamenčićima i penom talasa tirkizno-modrog mora, osvajaju zauvek. Severni deo ostrva, gde se nalazi i Mirtos, skriva još neke male idilične uvalice. Na istoku, u blizini jedne od najzanimljivijih grčkih podzemnih pećina Drongarati i fascinirajućeg jezera Melissani, očekuje Vas duga šljunkovita plaža Antisami, okružena bujnom vegetacijom.

Kefalonija

Katerina

Katerina
Katerina - Vila je smeštena na blagoj uzvisini Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice (100 m) i oko 350 m od plaže Gradakia,

Detalji

Tzivras

Tzivras
Vila je smeštena u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, 250m od plaže ispred hotela Meditterranean.

Detalji

Logo (2)

logo