Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Risoul, Residence Antares

Residence Antares ****

Ova nova apartmanska zgrada izgradjena je po novim ekološkim standardima, sa vrlo lepim i moderno uredjenim apartmanima. Residence Antares **** svojim gostima nudi zatvoreni bazen i saunu, dnevni boravak sa otvorenim kaminom. Svi apartmani imajukompletno opremljen kuhinjski deo (frižider, šporet, mašinu za pranje sudova, električnu i mikrotalasnu pećnicu,aparat za kafu, toster, kuvalo za vodu) kao i TV flat screen (uključeno u cenu smeštaja)

 • Studio za 2 osobe 28m²: dnevno spavaća soba sa bračnim ležajem, kupatilo sa tušem i WC, kompletno opremljen kuhinjski deo, balkon, TV.
 • Dvosobni apartmani za 4-5 osoba 31m²: predsoblje sa garderobom, dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dve osobe, spavaći prostor sa 1 krevetom, spavaća soba sa bračnim ležajem, kompletno opremnjen kuhinjski deo, kupatilo sa kadom, odvojen WC, balkon, TV
 • Trosobni apartmani za 6 osoba 47m²: dnevni boravak sa kaučem za 1 osobu, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaći prostor sa 1 krevetom, kuhinjski deo, tuš i WC odvojeno, kupatilo sa kadom, balkon, TV
 • Trosobni duplex za 6-7 osoba 50m²: prizemlje – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenjeza 2 osobe, spavaća sobasa 2 odvojena ležaja ili bračnim krevetom, kompletno opremljen kuhinjski deo, kupatilo sa kadom, odvojen WC. Na spratu 1 spavaća soba sa bračnim ležajem, kupatilo sa kadom ili tušem i WCom, spavaći prostor sa 1 krevetom, balkon, TV.
 • Duplex za 6osoba 52m²: prizemlje – spavaći prostor sa 2 odvojena kreveta ili sa bračnim krevetom, WC-i su odvojeni od kupatila sa kadom, kompletno opremljen kuhinjski deo, dnevni boravak sa sofom za 2 osobu i stepenicama koje vode na sprat. Na spratu: 1. spavaća soba sa bračnim ležajem, kupatilo sa kadom ili tušem i WC-om, predsoblje (mountain corner) sa krevetom za 1 osobu (u nekim duplexima ovaj krevet može biti smešten i u predsoblju prizemlja), balkon, TV. Svaki apartman ima svoj ormarić za ski/snowboard opremu u spremištu zgrade.

Najam posteljine i peškira, komplet za čišćenje, komplet za bebe (stolica, krevetac, podloga za presvlačenje), na zahtev prema raspoloživosti, završno čišćenje osim kuhinje, WiFi u prostoru recepcije, korišćenje zatvoreneg bazena i saune, parking na javnom parkingu

DOPLATE:

 • Boravišna taksa (plaća se u agenciji) - 12€
 • Depozit za apartman (plaća se na licu mesta – u gotovini, Mastercard ili Visa) - 300-500€
 • Organizovana poludnevna škola skijanja (6 dana – 3 sata min 8 polaznika, prijava pri rezervaciji) - 91€
 • Završno čišćenje kuhinje (ako je ne očistite sami)- 40€
 • Kućni ljubimci, nedeljno - 45€
 • Deca do 5god i osobe starije od 75god gratis ski pass, preuzimanje ski-passa na skilift office uz obavezan identifikacioni dokument.

Logo (2)

logo