Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Madrid 1. Maj

MADRID – 1.MAJ

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i autonomne pokrajine Madrid.Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji. Madrid je kako od nacionalnog, tako i od internacionalnog značaja za trgovinu i finansije i politički je i kulturni centar Španije. Glavni grad je sedište španske uprave, pa osim kralja, u njemu žive katolički biskup i važni pripadnici vlade i vojske. Ovde je smešteno 6 univerziteta, razne visoke škole, mnoga pozorišta, muzeji i druge kulturne ustanove.

PROGRAM PUTOVANJA

1.Dan BEOGRAD - FRANKFURT - MADRID
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre poletanja kod šaltera broj 705. Poletanje aviona za Frankfurt u 06:10h (LH1411). Dolazak u Frankfurt u 08:05h. Nastavak putovanja u 09:30h (LH1112). Dolazak u Madrid u 12:00h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. Dan MADRID - TOLEDO - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak crkve sv.Tome i kuće - muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Noćenje.
3. Dan MADRID
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
4. Dan MADRID - SEGOVIA - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradić koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Noćenje.
5.Dan MADRID - MINHEN - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Minhen u 15:15h (LH1803). Dolazak u Minhen u 17.40h. Nastavak putovanja u 21:05h (LH1726). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla" u 22.35h. Kraj programa.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA ARANŽMANA
PRVI MAJ: 01.05 – 05.05.2019. RAFAELHOTELES ATOCHA 4* 499 €

POPUSTI I DOPLATE:
 • Deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10 €,
 • Doplata za 1/1 sobu 220 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Frankfurt – Madrid – Minhen – Beograd (prevoznik Lufthansa),,
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
 • Smeštaj u hotelu sa 4* u Madridu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
 • Razgledanje i obilaske prema programu,
 • usluge lokalnih vodiča
 • Agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Aerodromske takse - 213 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne programe,
 • Individualne troškove

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Toledo, cena 75 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid -Toledo - Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 2 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome.
 • Segovia, cena 65 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid – Segovia – Madrid, usluge vodiča na srpskom ieziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovi-i, ulaznicu za dvorac Alcazar
 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

 • Hotel Rafaelhoteles Atocha 4*

Lokacija: Hotel se nalazi na samo 3 km od centralnog gradskog trga Puerta del Sol, 500 m od železničke stanice Atocha i metro stanice Palos de la Frontera (treda metro stanica u odnosu na trg Puerta del Sol). Sadržaj: Hotel pripada španskom lancu hotela RAFAELHOTELES i raspolaže sa ukupno 245 soba, Azafran restoranom, kafeterijom, besplatnim WiFi-om, malom fitness salom, parkingom, kongresnim salama i salama za proslave i bankete. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, mini barom, internet konekcijom, sefom (uz doplatu). Usluga: Nodćnje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto). Više informacija o hotelu na www.rafaelhoteles.com/en/hoteles/rafaelhoteles-atocha

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.08.2019.
• Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres)

NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Kalkulacija je rađena za najmanje 20 putnika.

Cenovnik br.1 od 18.01.2019.


Subagent - Calypso Tours International.
Organizator - Plana tours, licenca OTP 506/2010 - Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora

Logo (2)

logo