Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 361-9299; 361-5352
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme: od 09h-19h
Subota: od 10h-15h

Amsterdam 1.maj

AMSTERDAM – Amsterdam je grad karakteristicne holandske arhitekture, kanala, brodica i mostova. Na prvi pogled imacete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam cini posebnim je to što je gotovo svaka gradevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i neciji životni prostor, u isto vreme deo istorije ali i deo savremenog izgleda grada. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih gradevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Glavni grad Holandije ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada. Amsterdam ce nesumnjivo ispuniti sva vaša ocekivanja: od uživanja u prelepim, neobicnim amsterdamskim pejzažima do odlicnog šopinga ali i još tako mnogo toga.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – AMSTERDAM
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre poletanja kod šaltera broj 705. Poletanje aviona u 06:40h (JU 360). Dolazak na aerodrom „Šipol" u 09:10h. Panoramsko razgledanje grada: Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice, Оpera, reka Amstel, mostovi, četvrt Crvenih fenjera...Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili poludnevni fakultativni izlet Mini holandska tura (vetrenjače, klompe, sirevi). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans – poznatog po vetrenjačama. Obilazak jedne od vetrenjača. Nakon obilaska odlazak do gradića Volendam – poznatog po radionicama klompi i sirevima. U poslepodnevnim časovima povratak u Amsterdam. Noćenje.
3. dan AMSTERDAM
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Predlažemo obilazak Kraljičine palate, muzeja Rijks i Van Gog. Noćenje.
4. dan AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet Velika holandska tura (Hag, Ševeningen i Roterdam). Poseta grada Haga, gde je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i Palate Mira (gde se nalazi sudnica Haškog tribunala). Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta do Roterdama – centra moći i najveće luke na svetu. Obilazak grada: Euromast toranj, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Amsterdam.Slobodno vreme. Noćenje.
5. dan AMSTERDAM – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 10:00h (JU 361). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla" u 12:15h. Kraj programa.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA ARANŽMANA
01.05 – 05.05.2019. Motel One 3* 599€

POPUSTI I DOPLATE:
 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 20 € (na upit);
 • treća odrasla osoba (na upit);
 • doplata za 1/1 sobu 210 € (na upit).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama;
 • usluge lokalnih vodiča;
 • agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • aerodromske takse:114 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
 • fakultativne programe;
 • međunarodno zdravstveno osiguranje

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

 • Mini holandska tura (vetrenjače, klompe i sirevi ) - Cena 65 € odrasli / 55 € deca, obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku;
 • Velika holandska tura (Hag, Ševeningen, Roterdam) - Cena 90 € odrasli / 80 € deca, obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku
 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Amsterdamu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

 • Motel One 3*

Lokacija: Hotel se nalazi u juznom delu grada. Preko puta hotela je tramvajska stanica, odakle se lako stiže do Rembrantovog trga, centralnog gradskog trga DAM I centralne stanice. Muzejski trg je udaljen 2,2 km. Sadržaj: Raspolaže sa ukupno 320 soba, recepcijom, restoranom, barom, liftom, WiFi-om. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, SAT TV-om, sefom, WiFi-om. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu https://www.motel-one.com/en/hotels/amsterdam/hotel-amsterdam/

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.08.2019. godine
 • Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),

NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 20 putnika.

Cenovnik br.4 od 26.03.2019.

 

Subagent je Calypso Tours International - Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora Plana Tours, licenca OTP 506/2010.

Logo (2)

logo