Email: info@calypsotours.info
Telefon: +381 11 2688057
Mobilni: +381 63 1177-810
Radno vreme:
Pon.-Pet.:10h-14h

Prag - Sećanje na jedno putovanje

prag-knjigaKategorije: turizam I putovanja

Format: A5

Broj strana: 48 bez korica

Pismo: latinica

Povez: Mek

Godina izdanja: 2015

- o knjizi :

Glavni grad Češke, Prag, godišnje obiđe više od 20.000 turista iz Srbije, a svima koji žele da se upoznaju sa tim gradom ili da osveže uspomene na njega od sada je na raspolaganju i knjiga koju je priredila turistički vodič Katarina Bouček - "Prag - sećanje na jedno putovanje".

Kao turistički vodič sa dugogodišnjim stažom, Bouček je kroz Prag provela više od 30.000 turista, a svoje utiske i ljubav prema tom gradu rešila je da pretoči u knjigu koja je svojevrsna romansirana biografija i vodič kroz "zlatni grad".

Od istorijskih činjenica do legendi, knjiga čitaoca vodi kroz grad sa nekoliko stotina tornjeva i 20 mostova preko Vltave.

Knjigu su tražili turisti koji su hteli da pred sobom imaju sabrano sve ono što su tokom putovanja čuli od mene, a što nisu mogli da upamte", kazala je Boučekova na promociji održanoj u Pragu.

Ona svima koji dolaze u Prag ne predlaže obilazak nekih određenih i posebnih mesta, već savetuje da se "potpuno prepuste i izgube u ovom gradu".

"Postoji mit koji se meni ostvario. Ko se poljubi na sredini Karlovog mosta venčaće se u narednih godinu dana", kazala je nekadašnja Zagrepčanka, sadašnja stanovnica glavnog grada Češke.

Najavljena su i nova izdanja na češkom jeziku, kao i na drugim jezicima sa prostora bivše Jugoslavije.

Recenzije - PRVA TV >>

Pogledajte odlomak iz knjige >>

LETO - EGIPAT - AVIONOM, ALL INCLUSIVE, VEĆ OD- 249€

Logo (2)

logo